Percy & Reed Discover Heavenly Hydration Set | 5060265373290

Een collectie haarverzorgingsproducten, ideaal om droge, uitgedroogde lokken nieuw leven in te blazen. De set bevat: Bye Bye Dry Hydrating Shampoo (50ml) Het is tijd om droog- en kroeshaar uit te zwaaien met deze hydraterende shampoo. De formule bevat hydraterende ingrediënten zoals macadamianootolie, keratine en pro vitamine B5, en uw haar lijkt sterker en zachter dan voorheen. Het vocht dringt door tot onder de haarschubben en hydrateert de vezels voor een grondig gevoed resultaat dat een sluik, glanzend effect geeft. Elke streng wordt versterkt om weerstand te bieden tegen breuken of knikken tijdens het borstelen en stylen, voor gladdere resultaten die langer gezond lijken. Ook het ontstaan van gespleten haarpunten wordt geminimaliseerd, en het pluizen wordt tegengegaan, zelfs als uw omgeving aan de vochtige kant is. Bye Bye Dry Hydrating Conditioner (50ml) Deze ongelooflijk hydraterende conditioner sluit de hydratatie in de vezels van uw haar op, voor langdurige zachtheid en glans. Het gaat kroes tegen en helpt uw lokken er ondanks een vochtige omgeving strak uit te laten zien, dankzij hydraterende sheaboter, vitamine B5 en macadamiazaadolie. Gemengd met beschermende eigenschappen die beschermen tegen hitteschade tijdens het stylen, helpt de conditioner om de levendige energie van uw haar na verloop van tijd te behouden. I Need a Hero Wonder Balm (30ml) Deze haarprimer met vele voordelen is ontworpen voor gebruik vóór het stylen – hij kan alleen gebruikt worden of als basis voor andere stylingproducten. De lichte formule op gelbasis is geschikt voor alle haartypes en helpt het stylingproces te vergemakkelijken en te versnellen. De balsemachtige textuur helpt de lokken in model te brengen voor mooi, gezond uitziend haar en een langer houdbare stijl. Dit product bestrijdt kroes en vochtigheid tot 72 uur lang en is de perfecte voorbehandeling voor uw manen. Bye Bye Dry Hydrating TLC Mask (50ml) Dit bekroonde haarmasker geeft uw haar een dosis TLC en helpt de kracht, het vochtgehalte en de veerkracht te herstellen. De revitaliserende behandeling, geschikt voor alle haartypes, zit boordevol met een krachtige botanische mix, die voedingsstoffen rechtstreeks in de haarfollikel brengt. De formule, verrijkt met aloë vera-extract, helpt roodheid te verminderen en irritatie van de gevoelige hoofdhuid af te koelen. Marshmallow Root Extract creëert de optimale omgeving voor groei, terwijl kokosolie het vocht vasthoudt voor een langdurige hydratatie. De haarbehandeling is ook verrijkt met een onweerstaanbare geur die zachtjes op de lokken blijft hangen.

Prijs: 18.45   (klik hier voor meer informatie