Percy & Reed Discover Captivating Colour and Shine Kit | 5060265373313

Herstel de levendige kleur en glans met deze Percy & Reed geschenkset, die bestaat uit vier haarverzorgingsproducten voor glanzende lokken van wortel tot punt. De set bevat: Time to Shine Colour Protect Shampoo (50ml) Deze voedende shampoo voor gekleurd haar glijdt moeiteloos door uw lokken, hydrateert intens en sluit vocht in voor een langdurige, benijdenswaardige zachtheid. Een infusie van blauwe zeekraal zorgt ervoor dat uw zorgvuldig aangebrachte kleur krachtig, helder en mooi blijft, terwijl aloë vera en zoetgeurende kokosolie werken om kleurvervaging en dof worden tegen te gaan. Na het drogen voelt en ziet het haar er glanzend en vol uit, met een weelderige geur die aan elke lok blijft hangen. Time to Shine Colour Protect Conditioner (50ml) Zorg ervoor dat uw kleur langer levendig blijft met deze conditioner, een innovatieve formule die uw look levendig en fris houdt. Gemengd met blauwe zeekraal en zonnebloemextract helpt de conditioner uw haar te beschermen tegen vervaging en schadelijke uv-stralen, zodat u kunt genieten van een glanzend, gezonder uitziend resultaat. Voedend en hydraterend, de lokken zullen na het spoelen zachter en gladder aanvoelen. Het haar wordt tegen hitte beschermd om beschadiging te voorkomen, terwijl de lokken een flinke dosis glans krijgen. Dit is waar gekleurd haar op heeft gewacht, het is een all-round product om uw glans te behouden. I Need a Hero Wonder Balm (30ml) Deze haarprimer met vele voordelen is ontworpen voor gebruik vóór het stylen – hij kan alleen gebruikt worden of als basis voor andere stylingproducten. De lichte formule op gelbasis is geschikt voor alle haartypes en helpt het stylingproces te vergemakkelijken en te versnellen. De balsemachtige textuur helpt de lokken in model te brengen voor mooi, gezond uitziend haar en een langer houdbare stijl. Dit product bestrijdt kroes en vochtigheid tot 72 uur lang en is de perfecte voorbehandeling voor uw manen. Time to Shine Eau My Shine & Fragrance Spray (50ml) Deze geurspray geeft uw lokken de ideale finishing touch en verspreidt een fijne, ultraglanzende nevel die uw lokken zacht en zijdeachtig maakt. De krachtige formule is versterkt met uv-bescherming om kleurvervaging tegen te gaan en is geschikt voor alle haartypes en -lengtes. Verwacht stralende lokken, licht geparfumeerd met een luxueuze geur.

Prijs: 18.45   (klik hier voor meer informatie