Percy & Reed Alle soorten van wonder-Ful Gift Set | 5060265374082

Upgrade elk haarritueel met de Percy & Reed All Kinds of Wonder-Ful Gift Set. Deze set bevat vier haarverzorgingsproducten die samen zorgen voor sterke, glanzende en gezond uitziende manen.Inhoud set:Ik heb een held nodig! Wonder Shampoo 250mlDeze shampoo komt u te hulp en helpt het vochtgehalte in balans te brengen en beschermt tegen vervuiling en UV-licht. Het zorgt voor hydratatie, zodat je lokken er sterker en glanzender uitzien. Plus, het beschermt zelfs de kleur tegen vervagen.Ik heb een held nodig! Wonder Conditioner 250mlEen vederlichte conditioner om je haar te helpen beschermen tegen vervuiling, UV en vochtigheid. De formule is geschikt voor alle haartypes en helpt het haar te versterken, te voeden en een glanzende glans te geven.Ik heb een held nodig! Wonder Balm Hair Primer 75mlDeze multi-tasking haar primer is ontworpen om vocht in te sluiten terwijl het een gladmakende actie biedt. Het helpt om intense glans te creëren met een lichte fixatie, terwijl het tot 72 uur lang kroes en vochtigheid onder controle houdt.Ik heb een held nodig! Wonder Overnight Recovery Mask 50mlDoffe, levenloze lokken maken je depressief? Deze haarbehandeling herstelt en vult het haar aan terwijl u slaapt, met natuurlijke proteïnen die het haar van de wortel tot in de punten voeden.’Dream On’ Slaapmasker x 1

Prijs: 55.95   (klik hier voor meer informatie