Pearl Drops Strong and White Overnight Serum 15ml | 5010724530900

Pearl Drops Strong and White Overnight Serum is het eerste schoonheidsserum voor tanden en tandvlees dat een stralende, wittere lach bevordert terwijl u slaapt. Het klinisch bewezen serum werkt de hele nacht door om u een sterkere, witter ogende glimlach te geven, en bevordert een uitstekende witheid in drie dagen*. Het maakt gebruik van gepatenteerde Liquid Calcium-technologie om het glazuur te helpen versterken door de schade veroorzaakt door algemene slijtage voorzichtig te herstellen, en van actieve zuurstof om de mettertijd verloren witheid te helpen herstellen. De tandvlees- en glazuurvriendelijke formule bevat ook beschermende vitamine E en verfrissende muntolie. Ontworpen met een precisieborstel voor een gerichte toepassing. *Bij gebruik in combinatie met Pearl Drops Lasting Flawless White Toothpolish.

Prijs: 7.95   (klik hier voor meer informatie