Paco Rabanne 1 Miljoen Eau de Toilette Set | 3349668598199

Geur familie: Amber LederTopnoten: Bloed Mandarijn, Pepermunt.Hartnoten: Absolute roos, kaneel.Basisnoten: Leder, Amber Ketal.Geef hem een luxueuze geur cadeau met de Paco Rabanna 1 Million Eau de Toilette Set. Het trio zit in een goudkleurige geschenkverpakking en heeft een kruidige leerachtige geur die weelde en rijkdom oproept.Inhoud set:1 Million Eau de Toilette 50mlDe karaktervolle Eau de Toilette opent met noten van zoete mandarijn en pepermunt, contrasterend met een hart van absolute roos en kruidige kaneel. Intrigerend en dubbelzinnig, deze amber ledergeur roept een boeiende mannelijkheid op.1 Miljoen Deodorant 150mlEen antiperspirant deodorant spray geparfumeerd met de 1 Million geur.1 Miljoen Mega Spritz 10mlEen reiseditie van de 1 Million Eau de Toilette.

Prijs: 57.95   (klik hier voor meer informatie