Ouidad Finishing Mist Setting and Holding Spray 250ml | 892532001583

Ga voor nauwkeurig gedefinieerde krullen met Ouidad’s finishing mist. De innovatieve fixerende spray heeft een lichte, luchtige textuur, zodat er geen zware, plakkerige ophoping achterblijft. De mist absorbeert snel en zorgt voor kroesvrije, glanzende krullen met een benijdenswaardig volume en veerkracht. Jojoba-olie en gehydrolyseerde zijde zorgen ervoor dat de spray voedt en dat uw natuurlijke krullen doordrenkt zijn met vocht voor langdurig, voelbaar zacht haar dat niet hard aanvoelt. Of uw krullen nu losjes, kinky of strak zijn, de setting mist zorgt voor een langdurige en indrukwekkende fixatie, zodat uw zorgvuldig gecreëerde kapsel zo lang mogelijk op zijn plaats blijft.

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie