OUAI Hair Oil Travel Size 13ml | 815402027308

OUAI’s voedende haarcocktail tegen kroezen is onmisbaar. Het schoonheidsmerk presenteert de Hair Oil in een handig reisformaat voor onderweg om het haar glad te maken, te hydrateren en te beschermen. De multifunctionele formule ontwikkeld door Jen Atkin, de haarstylist van beroemdheden, gaat lelijk kroezen tegen en verzegelt gespleten haarpunten voor een zijdezacht, gepolijst en ongelooflijk glanzend resultaat. De formule, verrijkt met een cocktail van Afrikaanse galanga-, ama- en Aziatische bernagie-olie, verzacht en temt uw haar en laat pluizige lokken zien wie de baas is, terwijl het een spiegelachtige glans geeft. De beschermende eigenschappen van de haarolie houden het haar veilig tijdens warmtestyling en behouden de kleurvitaliteit voor langdurige, salonwaardige lokken. Bevat geen parabenen of ftalaten. Niet op dieren getest.

Prijs: 13.95   (klik hier voor meer informatie