OSKIA The Ultimate Renaissance Set | 5032410042252

Schenk pure verwennerij met ‘The Ultimate Renaissance’ set van OSKIA. Deze collectie bestaat uit twee huidverzorgingsproducten en een beautytool, ontworpen om uw gebruikelijke routine te upgraden. Of u het nu aan een geliefde geeft of voor uzelf houdt, een gerevitaliseerde huid is zeker aan de orde. De set bevat: Renaissance Cleansing Gel (100ml) Zuiver uw huid met deze reinigingsgel, een niet-schuimende reinigingsgel van de nieuwe generatie, die uw huid weer doet stralen en voor een benijdenswaardig zachte, soepele huid zorgt. Versterkt met een krachtige mix van biobeschikbare vitaminen en fruitenzymen, de gel-naar-olieformule verwijdert zachtjes make-up en onzuiverheden, verfrist de poriën terwijl het verwijderen van dode huidcellen zonder irritatie dankzij de herstellende eigenschappen van vitamine C en E. Perfect voor alle huidtypes, de beschermende formule helpt bij het bestrijden van het uiterlijk van schade door de zon en de effecten van agressieve omgevingsfactoren. De kalmerende reinigingsgel zorgt voor een schone, evenwichtige en heerlijk zachte huid. Renaissance Mask (50ml) Dit gezichtsmasker bevat een vleugje pure luxe. Het is ontwikkeld om de doffe, futloze huid te transformeren in een gladde, egale basis – versterkt met een voelbare zachtheid. Deze behandeling zit boordevol natuurlijke fruitzuren die de huid exfoliëren, zonder het natuurlijke vochtgehalte aan te tasten. De lichte geur van roos, passievrucht en kamille brengt de wellnesservaring thuis, met als resultaat een soepele huid met een jeugdigere uitstraling. Dit product is biologisch gecertificeerd. Rose Quartz Facial Tool (x 1) Een prachtig beautytool van rozenkwarts om uw gezichtsritueel thuis naar een hoger niveau te tillen.

Prijs: 122.45   (klik hier voor meer informatie