OSKIA Renaissance Cleansing Gel Gift 35ml | 5032410042283

Een leuk cadeautje voor onder de Kerstboom die ook aan de boom kan worden gehangen, met een Renaissance Cleansing Gel in miniformaat. Het populairste product van OSKIA voor een prachtige heldere, gezonde huid Het perfecte cadeautje voor onder de Kerstboom die ook aan de boom kan worden gehangen. Gemaakt met duurzaamheid in gedachten, zo min mogelijk verpakking gebruikt en materialen met FSD-certificeringDe set bevat:Renaissance Cleansing Gel (35ml)Een nieuwe generatie niet-schuimende reinigingsgel die de huid weer doet stralen en een benijdenswaardig zachte, soepele huid geeft. De gel-naar-olie formule, versterkt met een krachtige mix van biologisch beschikbare vitamines en fruitenzymen, verwijdert op milde wijze make-up en onzuiverheden, reinigt tot diep in de poriën en verwijdert dode huidcellen zonder irritatie dankzij de herstellende eigenschappen van vitamine C en E. De formule die vrije radicalen bestrijdt, is perfect voor alle huidtypes, helpt het uiterlijk van zonneschade te verbeteren en verhoogt de collageenproductie voor een verhoogde elasticiteit. De diep voedende, verzachtende cleanser geeft de huid een schoon, evenwichtig en heerlijk zacht gevoel.Geschikt voor alle huidtypen, met name gemengde, normale, doffe of droge huid.

Prijs: 18.95   (klik hier voor meer informatie