Origins Merry Masks Set | 717334258051

Laat een doffe, doffe huid tot het verleden behoren met Origins Merry maskers. Het bevat vijf van de meest geliefde oplossingen van het merk om de vermoeide huid te helpen revitaliseren en te doen stralen, dankzij belangrijke ingrediënten zoals houtskool, rozenklei en honing.  Inhoud set:Clear Improvement™ Actief Houtskoolmasker om poriën te zuiveren 15mlEen masker met houtskool dat onzuiverheden wegspoelt en poriën minder zichtbaar maakt.Clear Improvement™ Houtskool Honing Masker om te Zuiveren & Voeden 15mlHet masker met houtskool en honing verwijdert onzuiverheden alvorens de huid te voeden.Drink Up™ Intensive Overnight Hydrating Mask met Avocado & Gletsjerwater 15mlDankzij een infusie van avocado en gletsjerwater zorgt het Intense masker voor 72 uur hydratatie voor een gladder uiterlijk en gevoel.Original Skin™ Retexturizing Masker met Rozenklei 15mlHet Retexturizing Mask reinigt de huid diepgaand en verfijnt haar op subtiele wijze, zodat ze glad en zuiver aanvoelt.Out of Trouble™ 10 Minute Masker om de probleemhuid te redden 15mlHet herstellende gezichtsmasker is samengesteld met een mix van krachtige ingrediënten en helpt de huid te zuiveren, zodat deze frisser en gezonder aanvoelt.

Prijs: 28.45   (klik hier voor meer informatie