Origins Men in Merry Essentials Set | 717334258082

Ontdek hardwerkende huidverzorging met de Origins Men in Merry Essentials Set, het perfecte cadeau deze feestdagen. Met drie basisproducten voor in de badkamer en een handige reistas, hoeft u nooit meer zonder uw favoriete Origins producten te zitten.Inhoud set:Checks and Balances™ schuimende gezichtswasgel 50mlDeze best verkochte gezichtsreiniger voor mannen is ontworpen om de huid in balans te brengen, zowel op droge als vette plaatsen. Het spoelt make-up, onzuiverheden en oppervlakte-oliën weg en ondersteunt een comfortabel schoon resultaat. Verrijkt met breedbladig kelp-extract, tarweproteïne en toermalijn om alle huidtypes te reinigen en te zuiveren.Actief houtskoolmasker om poriën te zuiveren 30mlOntstop verstopte poriën met dit kleimasker, ontworpen om een heldere, frisse huid te bevorderen. Bamboe houtskool werkt als een magneet om onzuiverheden te verwijderen, terwijl witte Chinese klei giftige stoffen absorbeert. Het gezichtsmasker bevordert een gladdere, stralende teint.Clear Improvement™ Mega-Mushroom Relief & Resilience Verzachtende Behandelingslotion 100mlEen verzachtende, waterige lotion die de gereinigde huid helpt voor te bereiden op het aanbrengen van serums en vochtinbrengende crèmes. De pH-gebalanceerde formule helpt de huid te verfrissen en te kalmeren, met reishi, zee boktor en gefermenteerde chaga om het hydratatieniveau te ondersteunen.GinZing™ Olievrije Energy-Boosting Gel Moisturiser 30mlVerfris uw huid met deze verkwikkende moisturizer. De olievrije gezichtscrème is geschikt voor alle huidtypen en helpt de doffe, vermoeide huid op te laden met een tot 72 uur durende hydratatie. Koffie en ginseng zorgen voor een revitaliserende werking, terwijl de Hydra-Hug™-technologie het vocht vasthoudt.Reistas x 1

Prijs: 42.95   (klik hier voor meer informatie