Origins Gift of Glow Ginzing Set | 717334258006

Geef het cadeau van een stralende huid met deze huidverzorgingscollectie van Origins. De set zit boordevol krachtige, huidverzorgende ingrediënten en is erop gericht de natuurlijke uitstraling van uw teint te herstellen en dofheid te verbannen.Vrij van parabenen, ftalaten, propyleenglycol, formaldehyde, SLS, minerale olie, petrolatum, paraffine, DEA en polyethyleen parels. Vegetarisch.Inhoud set:GinZing™ Verfrissende Scrub Cleanser 100mlEen exfoliërende reiniger met glansverhogende panax ginseng, koffiebonen en natuurlijke jojoba.GinZing™ Into the Glow verhelderend serum 30mlEen multi-werkzaam serum dat de doffe huid in één keer zichtbaar verheldert met vitamine C en een 5% hertexturizerend complex.Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Relief & Resilience Verzachtende Behandelingslotion 50mlEen lichte, waterige lotion die de pas gereinigde huid voorbereidt op een diepere absorptie van de volgende huidverzorgingsstappen. Alcoholvrij en pH gebalanceerd, de formule wordt aangedreven door duindoorn, reishi en gefermenteerde chaga om te kalmeren en hydratatie niveaus te stimuleren.GinZing™ Olievrije Energy-Boosting Gel Moisturizer 30mlEen stimulerende olievrije moisturiser met een comfortabele gel-crème textuur, geformuleerd met koffie, ginseng en Hydra-Hug™ technologie om de doffe, vermoeide huid te hydrateren en te verlevendigen.Cosmetica tas

Prijs: 56.95   (klik hier voor meer informatie