Origins Believe in Youth Set | 717334258204

Door gebruik te maken van de kracht van plantaardige stoffen, streeft de Origins Plantscription™ lijn ernaar om het jeugdige uiterlijk en de textuur van de huid op natuurlijke wijze te behouden. De Believe in Youth Set voor de feestdagen bevat het serum uit de collectie, plus een vochtinbrengende crème met SPF en een antiverouderende oogcrème.Alle drie behandelingen zijn verrijkt met een mix van peptiden om rimpels en expressierimpels te helpen ontspannen, terwijl anogeissus de collageenproductie van de huid ondersteunt voor een optimale elasticiteit en verbeterde stevigheid. Niacinamide en hyaluronzuur helpen vocht te binden en in de huid op te sluiten voor een superieure hydratatie om lijntjes en rimpels voller te maken.Vrij van parabenen, ftalaten, propyleenglycol, formaldehyde, SLS, minerale olie, petrolatum, paraffine, DEA en polyethyleen parels.Vegetarisch.Inhoud set:Plantscription™ Multi-Powered Youth Serum 50mlEen krachtig, antiverouderend serum voor het gezicht en de hals dat een ‘gelift’ resultaat geeft en vijf soorten rimpels, vergrote poriën en een ongelijkmatige teint aanpakt.Plantscription™ SPF 25 Power Anti-Ageing Crème 30mlEen vochtinbrengende zonnebrandcrème die bescherming biedt tegen UV-schade en de huid hydrateert met leeftijdsherstellend vocht.Plantscription™ Anti-Ageing Power Oogcrème 5mlEen hydraterende formule die de tere oogcontour opvult met vitaal vocht en rimpels, kraaienpootjes, gekreukelde oogleden en wallen vermindert.

Prijs: 75.95   (klik hier voor meer informatie