Oral-B Sensi UltraThin Power Replacement Electric Toothbrush Heads (Pack of 8) | 4210201176831

Ervaar een superieure reiniging die zacht is voor gevoelige monden met de Oral-B Sensi UltraThin CleanPower Replacement Brush Heads; een set van acht door tandartsen ontworpen opzetborstels die compatibel zijn met de hele serie Oral-B oplaadbare elektrische stelen.*De borstelkoppen van professionele kwaliteit zijn speciaal ontworpen om tand voor tand te reinigen door een omringende en draaiende actie die voedsel en tandplak losmaakt, en zijn voorzien van een bloembladvormige combinatie van zachte, fijne borstelharen die zacht zijn voor gevoelig tandvlees en gewone borstelharen die hard zijn voor tandplak. De indicatorharen vervagen na verloop van tijd om aan te geven wanneer het tijd is om de borstelkop te vervangen (tandartsen adviseren uw tandenborstel elke 3-4 maanden te vervangen).  In vergelijking met een manuele tandenborstel verwijderen de borstelkoppen tot 100% meer tandplak en verminderen ze tandvleesontsteking met 100%.*Compatibel met alle Oral-B oplaadbare elektrische tandenborstels, behalve de Oral-B sonische tandenborstels.

Prijs: 27.45   (klik hier voor meer informatie