Oral-B CrossAction Replacement Electric Toothbrush Heads – Black Edition (Pack of 4) | 4210201216230

Ervaar een superieure reiniging met de Oral-B CrossAction Replacement Brush Heads, een set professioneel geïnspireerde opzetborstels die compatibel zijn met de hele serie Oral-B elektrische tandenborstelstelen*. De borstelkoppen hebben CrissCross borstelharen die in een hoek van 16 graden staan en die speciaal zijn bedoeld om uw gebit tand voor tand te reinigen, ook langs het tandvlees en ver tussen de tanden. De borstels verwijderen tot wel 100% meer tandplak dan traditionele tandenborstels, en hebben gekleurde borstelharen die verkleuren als het tijd is voor vervanging; tandartsen raden aan om uw tandenborstel om de 3-4 maanden te vervangen. *Past op alle oplaadbare elektrische tandenborstelhouders van Oral-B, met uitzondering van de tandenborstels van Oral-B Pulsonic.

Prijs: 14.45   (klik hier voor meer informatie