OPI Nail Polish Muse of Milan Collection Infinite Shine Long Wear System – Drama at La Scala 15ml | 3616300985045

Zeg ‘ciao’ tegen de 12 nieuwe nagelkleuren van OPI. Het toonaangevende nagellakmerk laat zich voor zijn nieuwe collectie inspireren door de modehoofdstad van de wereld, Milaan: Muse of Milan. De herfstige collectie zit boordevol oranje, lila en geelgroen, zodat u de regenboog op uw vingertoppen kunt dragen. De nagellak is geformuleerd met OPI’s Infinite Shine-receptuur en geeft een glanzende, duurzame kleur die lang houdt, bestand is tegen afschilferen en de natuurlijke nagel respecteert. Kan alleen worden gebruikt of als onderdeel van het innovatieve 3-staps Infinite Shine-systeem van het label, ontworpen om de nagels voor te bereiden voor een ongeëvenaarde grip op de lak, te zorgen voor een duurzame rijke kleur en deze te vergrendelen voor 11 dagen van onberispelijke glans met de ProStay-technologie, die kleur- en glanslagen bindt voor een versterkte, veerkrachtige coating. Aangebracht met OPI’s exclusieve ProWide borstel, ontworpen voor controle en precisie voor foutloze, salonwaardige vingertoppen. Gemaakt in de Verenigde Staten.

Prijs: 14.45   (klik hier voor meer informatie