OPI Nail Envy Nail Strengthener Treatment Sensitive and Peeling Formula 15ml | 619828429582

Ontdek versterkte, sterker uitziende nagels met de OPI Nail Envy Sensitive & Peeling Formula, gemaakt om beschadigingen te transformeren voor een gezonder uiterlijk. Of u nu last hebt van peeling of dofheid, de nagelbehandeling helpt de nagels te beschermen en te revitaliseren met een rijke en voedende mix van kukui notenolie en antioxidant vitamine E. U wordt beschermd tegen agressieve invloeden van buitenaf, terwijl een geconcentreerd calciumextract de illusie van dikte en sterkte creëert. Toegevoegde aloë vera zorgt voor een verzachtende afwerking om gevoeligheid tegen te gaan en trakteert u op langdurig comfort gedurende de hele dag. Geef uw manicure een extra randje door de nagels onder de nagellak te verzorgen. Vrij van formaldehyde.

Prijs: 18.95   (klik hier voor meer informatie