OPI Mexico City Limited Edition Infinite Shine Nail Polish – ¡Viva OPI! 15ml | 3614229065770

Zeg ¡Hola! tegen een heel nieuw spectrum levendige, eclectische tinten van de nieuwe limited-editioncollectie Infinite Shine van het Amerikaanse nagelverzorgingshuis OPI: de Mexico City-lijn. Met een draagtijd tot 11 dagen is de 3-staps Infinite Shine formule meer dan een gewone nagellak. Het product is voorzien van OPI’s eigen ProStay Technologie, die ervoor zorgt dat de kleur op uw vingers niet verschuift, en combineert krachtige, hoogglanzende tinten met een chip-resistente formule. Deze lak glijdt soepel over de nagels en voorziet ze van een gelijkmatig laagje rijke, crèmige pigmenten. Het is de tweede stap naar een zuivere, verzorgde manicure. Geniet van een prachtige, salonwaardige manicure zonder de deur te hoeven uitgaan. Vervaardigd in de VS.

Prijs: 12.45   (klik hier voor meer informatie