OPI Infinite Shine This Gold Sleighs Me Nail Varnish 15ml | 3616301032199

OPI presenteert frisse nieuwe tinten om de feestdagen van dit jaar te vieren. De Shine Bright-collectie weerspiegelt de feestelijke magie van het seizoen, met rijke wijnroodtinten, ijzige zilvertinten en een selectie multidimensionale kleuren, opgevrolijkt met glitterafwerkingen. Geïnspireerd door de on-trend ‘super-glam’ look die een comeback maakt in de beautywereld, bevat de collectie een reeks gewaagde, opvallende en onderscheidende toevoegingen die alleen maar als extra kunnen worden omschreven! De nagellak is geformuleerd met OPI’s Infinite Shine-receptuur en geeft een glanzende, duurzame kleur die lang houdt, bestand is tegen afschilferen en de natuurlijke nagel respecteert. Kan alleen worden gebruikt of als onderdeel van het innovatieve 3-staps Infinite Shine-systeem van het label, ontworpen om de nagels voor te bereiden voor een ongeëvenaarde grip op de lak, te zorgen voor een duurzame rijke kleur en deze te vergrendelen voor 11 dagen van onberispelijke glans met de ProStay-technologie, die kleur- en glanslagen bindt voor een versterkte, veerkrachtige coating. Aangebracht met OPI’s exclusieve ProWide borstel, ontworpen voor controle en precisie voor foutloze, salonwaardige vingertoppen. Gemaakt in de Verenigde Staten.

Prijs: 17.95   (klik hier voor meer informatie