OPI Infinite Shine Conditioning Primer 15ml | 619828135919

Trakteer uw nagels op een herstellend middel met de OPI Infinite Shine Conditioning Primer. Deze nagelprimer is ontworpen om een aantal veel voorkomende nagelproblemen aan te pakken, en bevat een antioxidantrijke formule om de nagels te voeden, te hydrateren en te beschermen tegen verdere schade. Lotusbloemolie en bamboe-extract werken in harmonie samen om droge, broze nagels grondig te verzorgen en te hydrateren. Deze krachtige nagelbehandeling werkt als een gelijkmatige basislaag en zorgt voor een sterke, gezonde uitstraling, zodat uw manicure er ultrazacht en langdurig uitziet. De OPI nagelprimer weerstaat toekomstige breuken met zijn hydraterende eigenschappen, en ondersteunt een veerkrachtige, duurzame en hoogglanzende afwerking. Vervaardigd in de VS.

Prijs: 23.95   (klik hier voor meer informatie