OPI Hollywood Collection Infinite Shine Long-Wear Nail Polish – Mini Gift Set 4 x 3.75ml | 3616301711650

Verfraai uw klauwen met de OPI Hollywood Collection Mini Gift Set. Deze set is ontworpen om een express manicure te creëren vanuit het comfort van uw eigen huis. Een top coat, een base coat en twee luxueuze tinten zorgen voor een glanzende, gel-achtige kleur die een professionele uitstraling geeft. De set bevat: Mini Infinite Shine Long-Wear Nail Polish in ‘Hollywood & Vibe’ and ‘I’m Really an Actress’ (2 x 3.75ml) Twee glanzende, sterk gepigmenteerde nagellakken. De polish brengt een laag rijke, chip-resistente kleur aan. Wanneer de lak gebruikt wordt als onderdeel van het 3-stappen systeem, is het de bedoeling dat hij tot 11 dagen slijt en een HD glans geeft. Mini Infinite Shine Long-Wear Primer Base Coat (1 x 3.75ml) Deze heldere, beschermende formule is de eerste stap naar langhoudende nagels en biedt een optimale kleefkracht, waarbij de kleur gelijkmatig over het nagelbed wordt verdeeld voor versterkende voordelen, weerstand tegen afbladderen, een hoger glansbehoud en een glanzende glans. Mini Infinite Shine Long-Wear Gloss Top Coat (1 x 3.75ml) Een transparante, hoogglanzende toplaag die de nagellak fixeert, de kleurlevendigheid en de ongelooflijke reflecterende glans behoudt en tot 11 dagen lang als een gel blijft zitten.

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie