OPI Hidden Prism Limited Edition Nail Polish, Magic Hour 15ml | 3614229459975

Hidden Prism, de nieuwe limited edition zomercollectie van OPI, bestaat uit langhoudende nagellakken in een pastelkleurige regenboog van prismatische magie. De twaalf tinten laten uw nagels stralen in het zonlicht met iriserende glinsteringen. De sneldrogende nagellak bevat OPI’s topreceptuur en geeft een glanzende, duurzame kleur die tot zeven dagen lang blijft zitten. Aangebracht met OPI’s exclusieve ProWide borstel, ontworpen voor controle en precisie voor foutloze, salonwaardige vingertoppen. ‘Magic Hour’ is een schitterend lichtgevend oranje, geïnspireerd door een zonsondergang en verheven door een vleugje glans. U kunt het zelfs over een warme nagellakkleur aanbrengen om uw nagels op te lichten. Gemaakt in de Verenigde Staten.

Prijs: 15.95   (klik hier voor meer informatie