OPI Hidden Prism Limited Edition Infinite Shine Long Wear Nail Polish, Rainbows in Your Fuchsia 15ml | 3616300750032

Hidden Prism, de nieuwe limited edition zomercollectie van OPI, bestaat uit langhoudende nagellakken in een pastelkleurige regenboog van prismatische magie. De twaalf tinten laten uw nagels stralen in het zonlicht met iriserende glinsteringen. De nagellak is geformuleerd met OPI’s Infinite Shine-receptuur en geeft een glanzende, duurzame kleur die lang houdt, bestand is tegen afschilferen en de natuurlijke nagel respecteert. Kan alleen worden gebruikt of als onderdeel van het innovatieve 3-staps Infinite Shine-systeem van het label, ontworpen om de nagels voor te bereiden voor een ongeëvenaarde grip op de lak, te zorgen voor een duurzame rijke kleur en deze te vergrendelen voor 11 dagen van onberispelijke glans met de ProStay-technologie, die kleur- en glanslagen bindt voor een versterkte, veerkrachtige coating. Aangebracht met OPI’s exclusieve ProWide borstel, ontworpen voor controle en precisie voor foutloze, salonwaardige vingertoppen. ‘Rainbows in Your Fuchsia’ is gedurfd warm roze met een parelmoerglans.

Prijs: 12.45   (klik hier voor meer informatie