OPI Gel Break Sheer Barely Beige 15ml | 619828127341

Verzorg uw nagels en geniet van een subtiele tint met de OPI Gel Break Sheer Barely Beige.Deze formule is ontworpen voor herstellende gelverslaafden en is ideaal voor mensen die last hebben van dunner wordende, verzwakte nagels. De formule, die gebroken nagels herstelt, bevat vitale vitaminen en essentiële mineralen die in harmonie samenwerken om uw nagels weer tot leven te brengen. Ideaal voor een pauze tussen sets van gels streeft deze formule ernaar om uw nagels hun rechtmatige sterkte terug te geven, waardoor het oppervlak glad, sterk en glanzend wordt. Deze subtiele tint is perfect voor een natuurlijkere uitstraling, die de handen siert met een glorieuze glans. Deze herstellende formule is ideaal voor donkere huidtinten en laat uw nagels perfect achter.

Prijs: 17.95   (klik hier voor meer informatie