OPI Celebration Collectie Nagellak 10-delige Iconenset | 4064665012569

Vier de feestdagen met deze tijdloze collectie mini OPI nagellak tinten. De nagellak is gemakkelijk aan te brengen en glijdt moeiteloos over de nagel voor een hoog gepigmenteerde kleur die bestand is tegen afgeven. Het exclusieve ProWide kwastje zorgt voor een gecontroleerde, precieze applicatie voor foutloze, salonwaardige tips.Gemaakt in de VS.Tinten:Alpine Sneeuw (kraakhelder wit)Bubbelbad (warm bleekroze)I’m Not Really a Waitress (chianti rood met subtiele glans)Gelato on My Mind (ijskoud pastelblauw)Don’t Bossa Nova Me Around (romig nude roze)Tickle My France-y (tijdloos nude roze)Strawberry Margarita (helder roze)Lincoln Park After Dark (middernacht paars)Less is Noors (diep indigo)Big Apple Red (gedurfd rood)

Prijs: 41.95   (klik hier voor meer informatie