OPI Celebration Collectie Behandelingsset | 4064665012705

OPI presenteert de Celebration Collection Treatment Set, een nagelverzorgingsquad voor de feestdagen om je nagels in topvorm te houden. Trakteer jezelf of geef iemand een cadeau!Gemaakt in de VS.Inhoud set:Rapidry Top Coat 3.75mlEen langhoudende top coat die helder aanbrengt en een glanzende glans achterlaat op uw nagels. Perfect voor gebruik over nagellak, de sneldrogende formule verzegelt en beschermt je kleur. Kan ook gedragen worden als een transparante laag over natuurlijke nagels.Nail Envy Bubbelbad 3.75mlEen nude roze nagellak met extra stevigheid. De nail rehab behandeling, verrijkt met proteïne en calcium, versterkt broze of beschadigde nagels.Start-To-Finish 3.75mlEen 3-in-1 base coat, top coat en versteviger verrijkt met gehydrolyseerde tarweproteïne en calcium om zwakke nagels te behandelen. De sneldrogende formule brengt helder aan en laat een glanzende finish achter. Formadelhyde-vrij.ProSpa Nagel & Nagelriem Olie 8.6mlEen zijdezachte, voedende olie die het nagelbed en de nagelriemen beschermt, verzorgt en versterkt. Een combinatie van cupuaçuboter, avocadolipidencomplex en natuurlijke oliën om de huid diep te hydrateren en een lange en sterke groei te bevorderen.

Prijs: 31.95   (klik hier voor meer informatie