Olay Total Effects Whip Light as Air Moisturiser with Vitamin C & E Cream For Healthy-Looking Skin 50ml | 8001090875686

Ga voor een stralende, jeugdig ogende huid met Olay Total Effects Whip. Deze moisturizer gaat droogheid en onzuiverheden tegen en bestrijdt de zichtbare tekenen van veroudering. De crème heeft een luxueuze slagroomtextuur en biedt zeven huidvoordelen in één, zodat u het meeste uit uw huidverzorgingsroutine kunt halen. De hydraterende crème versmelt bij het aanbrengen met de huid om droogheid onmiddellijk te verlichten en om de voedende ingrediënten optimaal door de huid te laten opnemen. Niacinamide helpt de huid in balans te brengen en te egaliseren, terwijl vitamine C de huid weer laat stralen voor een verhelderend effect. Groene thee biedt antioxiderende eigenschappen om de natuurlijke afweer van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf te versterken, zodat uw huid er gezond blijft uitzien. De crème creëert een gladde, matte finish op de huid en vormt de perfecte basis voor het aanbrengen van make-up. Ga voor een jeugdig ogende, stralende en glanzende teint met deze gewichtloze, hydraterende formule.

Prijs: 39.95   (klik hier voor meer informatie