Olay Regenerist Whip Face Light as Air Moisturiser Cream with Niacinamide and Peptides 50ml | 8001090875266

Olay Regenerist Whip voelt ongelooflijk licht aan en heeft een luxueuze slagroomtextuur die een boost voedende hydratatie geeft zonder ongewenst zwaar of kleverig aan te voelen. De huid voelt gerevitaliseerd aan en ziet er natuurlijk uit, terwijl rimpels en fijne lijntjes worden verzacht. Verandert van een crème in een vloeistof dankzij de innovatieve Active Rush Technology die een onmiddellijk gehydrateerd gevoel en een matte finish geeft. De weelderige, luchtige crème, verrijkt met vitamine B3 en pro-vitamine B5 en een aminopeptidecomplex, zit boordevol goede eigenschappen voor een steviger oppervlak dat elastischer aanvoelt. Ideaal om in laagjes aan te brengen, dankzij de ademende samenstelling, zodat uw huid de hele dag haar natuurlijke uitstraling behoudt.

Prijs: 39.95   (klik hier voor meer informatie