Olay Regenerist SPF30 Moisturiser Face Cream with Niacinamide and Peptides 50ml | 8001090295439

Help de zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan met de Olay Regenerist 3 Point Day Cream SPF30 Deze innovatieve crème met drievoudige werking is ontworpen om de drie gebieden aan te pakken die het meest vatbaar zijn voor zichtbare veroudering: de oogcontour, de kaaklijn en de hals. Deze lichte formule wordt snel door de huid opgenomen en hydrateert de teint voor een voller, gezond uiterlijk. De vochtinbrengende crème heeft een verjongend effect en helpt de teint te verstevigen, zodat deze er weer jeugdig en gelift uitziet. SPF30 helpt de huid te beschermen tegen de verouderingseffecten van uv-stralen. Fijne lijntjes en rimpels zien er opgevuld en verminderd uit, dankzij een geavanceerd amino-peptidecomplex II. De crème ondersteunt de regeneratie van het huidoppervlak en is geoptimaliseerd voor een maximale absorptie. Hyaluronzuur werkt als een bevochtigingsmiddel en trekt tot 1000 keer zijn gewicht aan vocht naar de huid, terwijl pentapeptiden een gezonde collageenproductie ondersteunen om de huidstructuur te behouden. Ideaal voor wie zich zorgen maakt over verslapping of fijne lijntjes rond de ogen, kaaklijn en hals. De crème helpt de teint glad en voller te maken.

Prijs: 33.95   (klik hier voor meer informatie