Olay Regenerist Overnight Miracle Firming Mask with Niacinamide and Peptides 50ml | 8001090865847

Sta op met een vollere, stevigere en gladdere huid met het Olays Regenerist Overnight Mask, een anti-agingmasker dat rimpels, verslapping en tekenen van vermoeidheid helpt te verminderen met hydraterende ingrediënten en anti-verouderingspeptiden. De formule herstelt de jeugdige elasticiteit van de huid en de snel intrekkende niet-vette formule is verrijkt met een geavanceerd amino-peptidecomplex dat het huidoppervlak helpt te regenereren en fijne lijntjes en rimpels zichtbaar helpt te verminderen. Het afveegbare masker wordt soepel over het gezicht verspreid en doet zijn werk in vijf minuten. Het hydrateert de huid om het verlies aan elasticiteit tegen te gaan. Na verloop van tijd zorgt dit wekelijkse masker ervoor dat uw huid er gerevitaliseerd en jonger uitziet met minder zichtbare tekenen van vermoeidheid.

Prijs: 33.95   (klik hier voor meer informatie