Olay Luminous Whip Niacinamide Light as Air Moisturiser Face Cream for Glowing Skin 50ml | 8001090875563

Ga voor een heldere, natuurlijk ogende gloed met de Olay Luminous Whip. Deze lichte moisturizer hydrateert en verzacht, helpt oneffenheden te egaliseren en geeft de huid een matte finish. De gezichtscrème gaat glimmen tegen, laat de huid stralen en zit boordevol huidverzorgende ingrediënten. Cameliabladextract heeft talloze fijne eigenschappen en helpt de textuur en teint van de huid te verbeteren, zodat uw gezicht egaal en zijdezacht aanvoelt. Glycerine trekt vocht terug naar de dorstige huid en houdt een laagje hydratatie vast voor een stevige en soepele huid. De ultralichte, luchtige textuur van de gezichtscrème laat zich snel en gemakkelijk uitsmeren over de huid. Deze moisturizer van Olay trekt snel in zonder een vettig laagje achter te laten, en zorgt voor een egale en stralende teint met een mat, niet glimmend effect.

Prijs: 39.95   (klik hier voor meer informatie