Oh K! Hydratatie Helden Huidverzorgings Duo | 5037200102840

Oh K! twee vochtinbrengende crèmes voor dag en nacht, die 24 uur per dag hydratatie bieden. De best verkopende crèmes van het K-beauty merk, verpakt in minibadjes, sluiten vocht in om de huid dauwfris en stralend te houden.De Set Bevat:Glowing Moisturiser 15mlEen veganistische dagcrème met een subtiele parelmoerglans, die vitale hydratatie insluit en een doffe teint een stralende boost geeft met citrine-extract. De lichte en niet-vette crème maakt gebruik van karitéboter om de huid te verzachten en glad te maken.Verjongende nachtcrème 15mlDeze rijke crème laadt uw huid ‘s nachts weer op, zodat u wakker wordt met een vollere, stralende teint. Verrijkt met karitéboter om te verzachten en lavendelolie om een gevoel van ontspanning te bevorderen.

Prijs: 11.45   (klik hier voor meer informatie