Oh K! Glow Helden Huidverzorgings Duo | 5037200102833

Zorg voor een stralende huid met dit mini duo van K-beauty merk Oh K!’s huidverzorgings bestsellers. Het serum en de moisturiser, die samen zorgen voor een stralende teint, lessen de dorstige huid met hydratatie de hele dag door en voeden de huid met krachtige ingrediënten.De Set Bevat:Illuminating Serum 15mlEen krachtig concentraat met hyaluronzuur en niacinamide om vocht aan de huid te binden en de glans te versterken. Het gewichtloze elixer, dat vóór de crèmes op de schone huid wordt aangebracht, egaliseert zichtbaar de teint en hult uw gezicht in een hydraterende sluier voor een dauwfrisse finish.Glowing Moisturiser 15mlEen veganistische dagcrème met een subtiele parelmoerglans, die vitale hydratatie insluit en een doffe teint een stralende boost geeft met citrine-extract. De lichte en niet-vette crème maakt gebruik van karitéboter om de huid te verzachten en glad te maken.

Prijs: 16.95   (klik hier voor meer informatie