NIP+FAB Glow + Exfoliate Fix Regime | 5056217806862

Breng uw huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau met het NIP+FAB Glow + Exfoliate Fix Regime. Deze set bestaat uit ontgiftende nachtcrèmes, een scrub, een reiniger met vitamine C en een herstellend serum, en heeft alles wat u zich maar kunt wensen. Deze collectie, gevoed door de best verkopende Glycolic Fix formule van het merk, werkt in harmonie om uw teint te verzorgen. Trakteer uzelf op een heldere teint. Glycolic Fix Extreme Night Pads (60pcs) Verhelder uw teint terwijl u slaapt met een set van 60 reinigingspads die ‘s nachts werken om de huid te reinigen en energie te geven. De formule bevat een heel recept aan voedende ingrediënten, zoals 5% glycolzuur om de huid te exfoliëren en in balans te brengen, salicylzuur om de poriën te reinigen en oneffenheden weg te werken, melkzuur om dode huidcellen te verwijderen en hyaluronzuur om de huid te hydrateren en te verzachten. Het resultaat is een stralende, strakkere, frisser lijkende huid wanneer u ‘s morgens wakker wordt. Extreme Scrub(75ml) Verfijn de huid en geef haar een stralende teint met een scrub uit het best verkopende assortiment van het huidverzorgings- en makeuplabel Glycolic Fix assortiment; een krachtigere formulering van de cultfavoriet Glycolic Fix Scrub van het merk. De super 3-in-1 formule combineert het chemische micro-exfoliërende vermogen van 6% glycolzuur en 1% salicylzuur om poriën te ontstoppen, dode huidcellen te verwijderen en mee-eters te bestrijden, terwijl de scrubtextuur een mechanisch gladmakend effect biedt. De scrub is verrijkt met verzachtende, hydraterende aloë vera. De huid ziet er helderder en frisser uit en straalt van gezondheid. Geschikt voor de vette en verstopte huid. NIP+FAB Vitamin C Fix Cleanser (145ml) Deze stralende cleanser spoelt de dag weg en verwijdert vuil en onzuiverheden, zodat uw huid fris en schoon aanvoelt. De zachte formule bevat Panethol om te hydrateren en te hydrateren, terwijl vitamine C helpt de teint te verhelderen en een egalere teint te krijgen. De reiniger creëert een hydraterende barrière om de huid te helpen beschermen tegen de schadelijke effecten van omgevingsfactoren zoals vervuiling en barre weersomstandigheden. Dagelijks gebruiken voor een stralender, gezonder uitziende teint! NIP+FAB Vitamin C Fix Concentrate Extreme 3% (30ml) Dit serum, dat uw huid een stralende teint geeft, verheldert uw huid en maakt uw huid egaler met 3% vitamine C. Gebruik het dagelijks voor een natuurlijk stralende teint, zodat u zich verkwikt en zelfverzekerd voelt op dagen zonder make-up. Het serum hydrateert de huid met Panthenol en zorgt voor een gladde, soepele finish die het perfecte canvas vormt voor het aanbrengen van make-up. Het Acai Fruit Extract is rijk aan antioxidanten om een beschermende barrière over het huidoppervlak te leggen en uw natuurlijke afweer tegen agressieve omgevingsfactoren zoals vervuiling en barre weersomstandigheden te versterken. Word stralend wakker en klaar om de dag aan te vatten met dit verhelderende serum!

Prijs: 55.45   (klik hier voor meer informatie