NIP+FAB Exfoliate + Purify Fix Regime | 5056217806893

Transformeer uw teint met het NIP+FAB Exfoliate + Purify Fix Regime. Deze collectie wordt gevoed door innoverende ingrediënten die in harmonie samenwerken om het gezicht te reinigen, te zuiveren, te hydrateren en te voeden. Elk bestanddeel is verzadigd met het heilige huidverzorgende ingrediënt, salicylzuur. Het zuur werkt ontgiftend en verwijdert acne-veroorzakende bacteriën uit de huid, waardoor de teint helderder wordt. Salicylic Acid Tonic(190ml) Verfris, vul aan en kalmeer uw teint met een toner van het best verkopende huidverzorgings- en makeuplabel van het Teen Fix assortiment gericht op vette, smetgevoelige huidtypes. Deze lijn tegen puistjes is verrijkt met een krachtige mix van porieverfijnende toverhazelaar en lotusbloem en helpt acne-veroorzakende bacteriën te bestrijden, overtollige talg te verwijderen en puistjes weg te werken. De verstevigende formule is verrijkt met krachtige actieve bestanddelen en salicylzuur tegen puistjes. Ontstopt poriën, pakt mee-eters aan en verlicht ontstekingen zonder de huid te beschadigen. Het resultaat is een gekalmeerde, heldere huid. Salicylic Fix Gel Cleanser (145ml) De reinigende formule helpt sporen van vuil, olie en onzuiverheden te verwijderen, zodat uw huid weer brandschoon aanvoelt. Allatoïne helpt de natuurlijke vochtbarrière te versterken om uitdroging te voorkomen, terwijl salicylzuur exfolieert om puistjes te helpen verwijderen en voorkomen. De verfrissende gel cleanser helpt de teint helderder en stralender te maken om uw dag goed te beginnen. Teen Skin Fix Salicylic Acid Sheet Mask (25ml) Creëer een gezonde, stralende teint met een zuiverend gezichtsmasker, speciaal voor de onzuivere huid. De behandeling bevat een krachtige combinatie van hyaluronzuur en salicylzuur en verwijdert acne-veroorzakende onzuiverheden diep uit de poriën, terwijl het vochtgehalte weer op peil wordt gebracht voor een gezonde huidbalans. Het Lotusbloemextract helpt overtollige olieproductie onder controle te houden, waardoor de teint zuiver, helder en zichtbaar gezond wordt. Geschikt voor de smetgevoelige huid. Salicylic Fix Spot Patches (3 x 10) Perfect voor mensen die regelmatig last hebben van puistjes, want de ingenieuze patches zitten direct op de getroffen plek en doordrenken uw huid met voedingsstoffen. Het krachtige salicylzuur werkt zacht exfoliërend en ontdoet de poriën van vuil en viezigheid. De verfrissende en prikkelende theeboom helpt de roodheid en irritatie rond actieve puistjes te verminderen, zodat de huid er helderder en egaler uitziet. De pleisters kunnen probleemloos en moeiteloos gedragen worden zolang ze nodig zijn, zodat u kunt ingrijpen bij de eerste tekenen van een puistje. Salicylic Fix Serum Extreme 2% (50ml) De ultrageconcentreerde formule is verrijkt met 2% salicylzuur om onzuiverheden te helpen behandelen en voorkomen, terwijl het een diepe exfoliatie biedt om poriën te ontstoppen en de celvernieuwing te stimuleren. Kalmerende aloë vera helpt de teint te hydrateren en te kalmeren, zodat de huid zacht aanvoelt. Het geconcentreerde serum helpt de talgproductie te reguleren en overtollig talg te verwijderen met behulp van purple ginseng extract. Bevorder een verhelderde en verfriste teint met dit serum, speciaal ontwikkeld voor de problematische en puistgevoelige huid.

Prijs: 48.95   (klik hier voor meer informatie