NEOM The Gift of Happiness Set | 5060560205470

Geef het geschenk van geluk met deze opbeurende bad- en lichaamsset. Wat uw versie van geluk ook is, alles begint met een positieve gemoedstoestand. Het Neom Scent To Make You Happy™ assortiment is speciaal samengesteld met natuurlijke geuren die niet alleen heerlijk ruiken, maar ook inspireren tot positiviteit. Een complex mengsel van de zuiverst mogelijke essentiële oliën, waaronder wilde munt en mandarijn, doelbewust gemengd om uw stemming te helpen verbeteren. De set bevat: Great Day Body and Hand Wash (250ml) Reinig en bescherm uw huid met deze stimulerende wasgel voor lichaam en handen. De was zit boordevol mineraalrijk Japans zeewier en anti-oxiderende granaatappel, en geeft uw huid een schoon en zacht gevoel. Een geur die de geest op scherp zet, de wash combineert een frisse geur van groene munt met citroen, mandarijnschil en sinaasappel voor extra sprankeling. Great Day Body Butter (200ml) Verzacht uw huid met de Great Day Magnesium Body Butter. Verrijkt met het heilige huidverzorgende ingrediënt magnesium, hult de lotion de huid in voeding en vult zij de ruimte met ontspannende tinten. De hout- en bloemengeur creëert een serene omgeving en is niet alleen 100% natuurlijk, maar geeft ook een gevoel van kalmte. De lotion is verrijkt met een botanisch mengsel van 12 essentiële oliën, waaronder lavendel, jasmijn en Braziliaans rozenhout, en heeft een heerlijke geur die het lichaam parfumeert met zijn verzachtende tinten. De crème is geformuleerd met sheaboter en herstelt de natuurlijke barrière van de huid, waardoor het huidoppervlak gladder wordt en er beter uitziet. De formule, die ook verrijkt is met aloë vera, heeft een ontstekingsremmende helende werking, vermindert roodheid en zorgt voor een gelijkmatigere teint en textuur. Tot slot sluiten druivenpit- en kokosolie het nieuwe vocht in voor een langdurige hydratatie.

Prijs: 50.95   (klik hier voor meer informatie