NEOM Scents of Wellbeing Set | 5060560205296

100% NATUURLIJKE GEUREN OM UW WELZIJN TE STIMULEREN. Wat is er krachtiger dan GOEDE vibes sturen met Kerstmis? Stuur een superkracht van kalmte, een dromerige nachtrust, een vleugje geluk voor een gelukkige geest en een gelukkig leven, of misschien iets om hen te helpen genieten van de kleine dingen. Geef deze kerst goede vibes cadeau. De set bevat: Christmas Wish Candle 75g Stuur een superkracht van kalmte, een dromerige nachtrust, een vleugje geluk voor een gelukkige geest en een gelukkig leven, of misschien iets om hen te helpen genieten van de kleine dingen. Geef deze kerst goede vibes cadeau. Onze Neom Christmas Wish™-geur is een kalmerende mix van 13 pure essentiële oliën waaronder mandarijn, kaneel en tonkaboon om u te helpen ontspannen en tot rust te komen, terwijl u uw huis verrijkt met de rustgevende, traditionele geur van Kerstmis. Perfect Peace Candle 75g Stuur een superkracht van kalmte, een dromerige nachtrust, een vleugje geluk voor een gelukkige geest en een gelukkig leven, of misschien iets om hen te helpen genieten van de kleine dingen. Geef deze kerst goede vibes cadeau. Onze Neom Perfect Peace™-geur is een sprankelende mix van 25 pure essentiële oliën waaronder den, mirre & limoenschil. Haal diep adem en voel uw spanning wegvloeien, terwijl uw huis zich vult met deze heldere en opbeurende feestgeur. Real Luxury Candle 75g Stuur een superkracht van kalmte, een dromerige nachtrust, een vleugje geluk voor een gelukkige geest en een gelukkig leven, of misschien iets om hen te helpen genieten van de kleine dingen. Geef deze kerst goede vibes cadeau. Onze Neom Real Luxury™ geur is een complex mengsel van 24 van de zuiverst mogelijke essentiële oliën, waaronder lavendel, jasmijn en Braziliaans rozenhout, allemaal vakkundig gemengd om u te helpen zich kalm te voelen en stress te bestrijden.

Prijs: 50.95   (klik hier voor meer informatie