NEOM Mooie Nachtrust | 5060560208235

Geef het cadeau van verwennerij met de NEOM Beautiful Night’s Sleep. Deze geschenkset bevat 4 dromerige producten die u helpen een kalmerende sfeer te creëren terwijl u zich klaarmaakt om naar bed te gaan.Inhoud set:Perfecte Nachtrust BadschuimKom tot rust na een lange dag met dit verwennende badschuim, ontworpen om een rustgevende slaap te ondersteunen. Verrijkt met een kalmerende geur, laat noten van Engelse lavendel, zoete basilicum en jasmijn uw zintuigen omhullen. Met marshmallow en kokosolie om te verzachten, aloë en zoete amandelolie om te kalmeren, plus 16 andere essentiële oliën.Perfecte Nachtrust Overnachtende GezichtscrèmeEen herstellende nachtcrème om uw huid te verwennen en uw zintuigen te kalmeren.Perfect Night’s Face OilNeem een moment voor uzelf met deze luxueuze gezichtsolie. De olie, verrijkt met een 100% natuurlijke geur, helpt de huid te voeden en ondersteunt een rustige slaap. Vitamines A, D, B, E, C en K werken om uw teint glad te strijken en te verhelderen, en helpen deze ‘s nachts te herstellen.Perfecte Nachtrust Kussen NevelOntworpen om de zintuigen te kalmeren voor het slapen gaan, deze slaapmist is gemaakt met alleen 100% natuurlijke geuren. 14 van de zuiverst mogelijke essentiële oliën vormen een dromerig mengsel, met noten van Engelse lavendel, kamille en patchoeli.

Prijs: 67.95   (klik hier voor meer informatie