NEOM Moments of Wellbeing in the Palm of Your Hand 120ml | 5060560204770

Verfraai de droge, ruwe huid met de NEOM Moments of Wellbeing in the Palm of Your Hand kit. De bundel handcrème zit boordevol alles wat u nodig hebt om er zijdezacht uit te zien, en is ideaal voor mensen die voor elke gelegenheid een handbalsem willen. De set bevat: Perfect Night’s Sleep Hand Balm (30ml) Deze handcrème met natuurlijke ingrediënten is geparfumeerd met lavendel, kamille en patchoeli, ingrediënten die bekend staan om hun kalmerende eigenschappen, en is ideaal voor gebruik voor het slapen gaan. De formule, verrijkt met cacaoboter en sheaboter, is vakkundig samengesteld om de huid te voeden en intens te hydrateren. De huid wordt glad en zijdezacht. Calming Hand Balm (30ml) Gemengd met sheaboter en cacaoboter smelt de handcrème tijdens het masseren in de huid, waardoor uw handpalmen en vingers gehydrateerd worden zonder dat ze vettig aanvoelen. Ideaal voor gebruik tijdens stressvolle momenten, neem de tijd om uw lichaam te verzorgen en adem de zachte geur in om uw gedachten te verzetten. Geïnfuseerd met 24 essentiële oliën, waaronder Braziliaans rozenhout, jasmijn en lavendel, zorgt de handbalsem ervoor dat u in de natuurlijke wereld terechtkomt met een verleidelijk aroma dat nog lang na het aanbrengen blijft hangen. Energising Hand Balm (30ml) De met cacao- en sheaboter verrijkte handcrème hydrateert de huid diepgaand en creëert een beschermende barrière tegen milieu-agressors die droogte en irritatie kunnen veroorzaken. Verkwikkende grapefruit-, rozemarijn-, citroen- en 14 essentiële oliën werken samen om de ruwe, gebarsten huid te verzachten, waardoor de handen er zijdezacht uitzien en aanvoelen. De dikke, boterachtige consistentie glijdt over uw handen en laat geen plekje onaangeroerd. Uplifting Hand Balm (30ml) De balsem bevat vochtinbrengende cacao- en sheaboter en sluit vocht in om droge plekjes en ongemak te verminderen. Met een frisse, opwekkende geur heeft NEOM een wel heel bijzondere handcrème gecreëerd. Een mix van mandarijn, wilde munt en zes andere essentiële oliën, gunt uw zintuigen een moment van mindfulness wanneer u het het meest nodig hebt. De balsem blijft de hele dag op de huid. Verrijk de geur door wat extra balsem in uw vingers en handpalmen te masseren.

Prijs: 31.45   (klik hier voor meer informatie