NEOM Great Day Wonder Balm 12g | 5060560203049

Update uw huidverzorgingsroutine met de NEOM Great Day Wonder Balm. Dankzij de vriendelijke, zachte ingrediënten is het wonderpotje geschikt voor gezicht, lippen en lichaam, zodat u niet verschillende producten voor verschillend gebruik nodig hebt. Verrijkt met amandel- en olijfolie wordt een krachtige sluier van vocht gecreëerd, die uw huid beschermt tegen agressieve externe factoren en haar babyzacht en soepel doet aanvoelen. De illusie van een evenwichtige, volle basis wordt bevorderd door voedende sheaboter en zonnebloemolie, boordevol vitamine E en omega 6. De veelzijdige Wonder Balm is afgewerkt met een aanhoudende geur van mandarijn en wilde munt, en is ideaal om in uw handtas te stoppen om de hele dag door uw vochtbalans op peil te houden.

Prijs: 16.95   (klik hier voor meer informatie