NEOM De Gift of Happiness | 5060560208174

Gelukkige vibes zijn net om de hoek met NEOM’s The Gift of Happiness. Het duo helpt de stemming te verbeteren, met speciaal samengestelde opbeurende essentiële oliën.Set InhoudGreat Day Magnesium Body Butter 200mlHelp je dag goed te beginnen met deze opbeurende body butter. Sheaboter, aloë vera, mangopittenboter en kokosolie werken om de huid te verzachten en te voeden. Magnesium, in combinatie met wilde munt en mandarijnolie, helpen de boter te verkwikken.Great Day Hand en Body Wash 300mlSupernatuurlijke ingrediënten zoals zeewier en granaatappel worden gecombineerd met sheaboter om het lichaam te helpen voeden. 100% gerecycleerd materiaal na consumptie, en 100% recycleerbaar na gebruik. 100% natuurlijke geuren.

Prijs: 54.45   (klik hier voor meer informatie