NARS Small Pleasures Mini Orgasm Set | 194251026251

Geef lippen en wangen een glanzende gloed met de NARS Small Pleasures Mini Orgasm Set. De set bestaat uit een duo ‘Orgasm’-benodigdheden in reisformaat en biedt een universeel flatteuze afwerking van uw make-up look. Compleet met een mini blush kwastje voor een vlekkeloze applicatie.Inhoud set:Mini Orgasme BlushDeze bekroonde blush heeft een perzikroze tint met een gouden glans, waardoor de wangen een natuurlijke, stralende blos krijgen. De ultrafijne geperste poeder glijdt over de huid, met gemicroniseerde poederpigmenten die zorgen voor een opbouwbare en blendable finish.Mini Orgasm Oil-Infused Lip Tint De getinte lipolie zorgt voor een transparante glans van glinsterend pigment, terwijl de lippen verzadigd worden met vocht. De luxueuze gel-olie textuur glijdt over de huid voor een comfortabel, niet-vet gevoel. Verrijkt met frambozenzaadolie, granaatappelextract en vitamine A en E. De lippen voelen gehydrateerd en gevoed aan. Orgasm’ is een pure perzikroze met een gouden glans.Mini #16 blush penseelDe koepelvormige blushkwast zorgt voor een gladde en naadloze applicatie. Gemaakt van duurzame synthetische vezels, verspreidt het product terwijl het zich mengt voor een natuurlijk ogende afwerking.

Prijs: 30.95   (klik hier voor meer informatie