NARS Pleasure Seeker Afterglow Lippenbalsem Set | 194251129440

Verwen uw lippen met de NARS Pleasure Seeker Afterglow Lip Balm Set. De set bestaat uit vier getinte lippenbalsems, waaronder een tint die exclusief is voor deze set, die de lippen omhullen met een hydraterend laagje en een subtiele glans geven.De lippenbalsems, verrijkt met een hydraterend monoïcomplex, werken verzachtend en verzachtend, terwijl antioxidanten de lippen beschermen en verzorgen.Inhoud set:Afterglow Lippenbalsem in ‘Orgasme’ 3gEen doorschijnend perzikroze met gouden glans.Afterglow Lippenbalsem in ‘Clean Cut’ 1.1gEen heldere balsem.Afterglow Lippenbalsem in ‘Turbo’ 1.1gEen puur kersenrood.Afterglow Lippenbalsem in ‘Orgasm X’ 1.1gEen zuiver glinsterend diep koraal, exclusief in deze set.

Prijs: 40.95   (klik hier voor meer informatie