NARS Exclusief Mini Laguna Lippen en Bronzer Duo | 194251012193

Compenseer het koude weer met een diepe zomerse gloed met deze exclusieve bronzer en lipstick van NARS. Dit make-upduo in bijpassende bronskleurige tinten creëert een zongebruinde teint die eruitziet alsof u net terug bent van een tropische vakantie. Gehuisvest in een decadent gouden doosje, zullen deze twee goodies uw beautycollectie verrijken.Inhoud set:Mini Bronzing Powder in ‘Laguna’Een subtiel glinsterend poeder dat de huid opluistert met een gezonde gloed. De bronzer is gemaakt van diffuse poeders die direct warmte en definitie geven waar je maar wilt, en laat zich naadloos over de huid verdelen voor een natuurlijk ogende finish.Mini Afterglow Lippenbalsem in ‘Laguna’De vochtinbrengende balsem, verrijkt met monoï hydraterend complex en een cocktail van beschermende antioxidanten voor een glad, soepel comfort de hele dag door, glijdt als boter over de lippen en hult de pruime in een transparante tint, een natuurlijke glans en een langhoudende blos van subtiele kleur. Aanbrengen op blote lippen als hydraterende basis onder je favoriete lippenstift.

Prijs: 24.95   (klik hier voor meer informatie