NARS Endless Orgasm Mini Set (€ 55,00) | 194251071466

Verdubbel je plezier met de NARS Endless Orgasm Mini Set. De set, met de universeel flatterende kleur ‘Orgasm’, bestaat uit een bekroonde blush en lippenbalsem om de wangen en lippen een glanzende glans te geven. Compleet met een mini blushkwast voor een vlekkeloos resultaat en een cosmeticatasje in lint.Inhoud set:Mini Blush in ‘Orgasme’ 2.5gDe blush heeft een perzikroze tint met een gouden glans en geeft de wangen een natuurlijke, stralende blos. De ultrafijne geperste poeder bevat gemicroniseerde poederpigmenten om een opbouwbare en blendable finish te bevorderen.Mini Afterglow Lippenbalsem in ‘Orgasme’ 1.1gEen getinte lippenbalsem die de lippen hydrateert en verzorgt, en een subtiele glans geeft. Verrijkt met een hydraterend monoïcomplex en antioxidanten, helpt het de lippen glad te maken, te verzachten en te beschermen. Orgasm’ is een pure perzikroze met een gouden glans.Mini blush penseelEen koepelvormige blushkwast, ontworpen voor het glad en naadloos aanbrengen van uw poederblush. Gemaakt van duurzame synthetische vezels, verspreidt het product terwijl het zich mengt voor een natuurlijk ogende afwerking.

Prijs: 42.95   (klik hier voor meer informatie