NARS Dolce Vita Lip en Cheek Duo | 194251026244

Geef uw teint een vleugje kleur met het NARS Dolce Vita Cheek Duo. Uitgerust met alles wat je nodig hebt om drama en definitie te creëren; de make-up bundel zit vol met een mini blusher en lippotlood. De natuurlijk ogende en subtiele stoffige rozetinten zijn geschikt voor elke gelegenheid.De set bestaat uit:Mini blush 2.5gMoedig een ‘net een compliment gekregen’ blos aan met de lichte, crèmige blush. De opbouwbare formule maakt het mogelijk om diepte aan de kleur toe te voegen, passend bij de gewenste esthetiek. Boterachtig en zacht, de blusher vermijdt een zware, cakey build-up achter te laten.Mini Fluweel Mat Lip Potlood 2.4gMet dit weelderige lippotlood ziet uw pruillip er nog kusbaarder uit. De formule, verrijkt met vitamine E en verzachtende ingrediënten, beschermt de huid tegen agressieve invloeden van buitenaf en hydrateert de huid.

Prijs: 24.95   (klik hier voor meer informatie