Narciso Rodriguez Women’s Eau de Toilette 50ml Set | 3423473055655

Geef het cadeau van haar signatuurgeur met de Narciso Rodriguez For Her Eau De Toilette 50ml Geschenkset. De set bevat een aanvullende bodylotion en douchegel, zodat u uw geur in lagen kunt aanbrengen voor een optimale intensiteit en lange levensduur.De set bevat:For Her Eau De Toilette (50ml)Topnoten: Bergamot, Afrikaanse Oranjebloesem, Osmanthus.Hartnoten: Amber, Muskus.Basisnoten: Vanille, Vetiver, Patchouli.Ontdek de Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette; een bloemig-fruitige geur gehuisvest in een elegante zwarte flacon. De geur opent met pittige bergamot, Afrikaanse oranjebloem en osmanthus, en wordt in het hart vergezeld door sensuele muskus, waardoor een verleidelijke, vrouwelijke geur ontstaat die perfect is om overdag of ‘s avonds te dragen. Eindigt met een houtachtige basis van patchoeli, vetiver en verwarmende vanille.Body Lotion (50ml)Deze zijdezachte, lichte en snel absorberende moisturizer smelt moeiteloos op de huid om deze te verzachten, te hydrateren en te verzorgen, terwijl hij het lichaam omhult met een delicate geur van perzik, roos, zachte amber en houtachtige accenten. De huid is rijk aan vitamine F en voelt fluweelzacht, perfect verwend en diep gevoed aan.Shower Gel (50ml)Voor een luxueuze badervaring omhult de Narciso Rodriguez For Her Shower Gel het lichaam met een zachte en zwoele geur. De delicate formule smelt onzuiverheden weg zonder de huid uit te drogen, terwijl het een spoor van chypre, perzik, roos, zachte amber en sandelhout afgeeft dat urenlang op het lichaam blijft. De huid is gehydrateerd, gereinigd en zacht.

Prijs: 75.95   (klik hier voor meer informatie