Narciso Rodriguez Voor Haar Eau de Parfum Set (£116,00) | 3423222005894

Geur familie: Fruitig-Muskusachtig/Bloemig ChypreTopnoten: Roos, perzikpulp.Hartnoten: Hart van Musc.Basisnoten: Patchouli, Amberlyn.De Narciso Rodriguez For Her Eau de Parfum Gift Set bestaat uit een trio verwennerijtjes, doordrenkt met de begeerde For Her geur.Inhoud set:Voor Haar Eau de Parfum 50mlEenvoudig en elegant, For Her is een eerbetoon aan vrouwen en hun innerlijke schoonheid. De geur roept een zintuiglijke reis op, waarbij roos, perzikpulp en patchoeli rond een gepatenteerd hart van muskus worden gewikkeld voor een mysterieuze, must-have geur.For Her Body Lotion 50mlEen voedende bodylotion om uw huid te verwennen, met in de hoofdrol de vrouwelijke geurnoten van de For Her EDP.Voor Haar Douchegel 50mlDeze geparfumeerde douchegel geeft een vleugje luxe aan elk badritueel.

Prijs: 84.95   (klik hier voor meer informatie