Narciso Rodriguez Pure Musc Eau de Parfum 100ml Set | 3423473056355

Geef het cadeau van haar signatuurgeur met de Narciso Rodriguez Pure Musc Eau de Parfum Set.De set bevat:Pure Musc Eau de Parfum (100ml) / Purse Spray (10ml)Muskusachtige chypreTopnoten: jasmijn en oranjebloesem.Hartnoten: hart van muskus.Basisnoten: cashmeran, amber en patchoeli.Dit delicate aanbod van Narciso Rodriguez geeft een tedere interpretatie van de cultklassieker van het merk. Pure Musc for Her zit in een elegante zwart-witte flacon, die het verfrissende spel met contrasten van de geur weergeeft, met een evenwicht tussen zuiverheid en een uitdagende allure. De originele signatuurmusc is opnieuw geïnterpreteerd en verfijnd, met een ontwapenende onschuld en een rijke diepte. Het prachtige witte bloemenboeket wordt verwarmd door luxueus cashmeran. Citrusnoten voegen een licht sprankelende levendigheid toe aan deze verslavende geur. Deze EDP verovert de zintuigen met een luchtige en zorgeloze levenslust.Narciso Rodriguez’s For Her Body Lotion (50ml)Omhul het hele lichaam met een luxueuze geur. De zijdezachte moisturizer wordt snel geabsorbeerd en is vederlicht. Hij smelt moeiteloos in de huid om deze te verzachten, te hydrateren en te verzorgen, terwijl hij het lichaam omhult met een delicate geur van perzik, roos, zachte amber en houtachtige accenten. De huid is rijk aan vitamine F en voelt fluweelzacht, perfect verwend en diep gevoed aan.

Prijs: 115.95   (klik hier voor meer informatie