Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum Set – 50ml | 3423222064181

Geur familie: Floriental-MuskyTopnoten: Pruim.Hartnoten: Heliotroop, Hart van Musc.Basisnoten: Leder, Suede Akkoorden.De Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum Set 50ml is het perfecte geschenk voor haar. Het onthult een verslavend, bloemig parfum dat naar muskusachtige diepten duikt.Inhoud set:For Her MUSC NOIR Eau de Parfum 50mlDeze EDP is tijdloos en wordt geaccentueerd door mysterieuze, sensuele akkoorden. Noten van pruim, hart van muskus en leer verenigen zich in een donkere intensiteit, waardoor een raadselachtige geur ontstaat die de dualiteit van alle vrouwen weerspiegelt.For Her MUSC NOIR Body Lotion 50mlEen luxueuze bodylotion voor een zachte, verwende huid.For Her MUSC NOIR Douchegel 50mlDeze douchegel, verrijkt met de verleidelijke geur Musc Noir, reinigt en verfrist uw huid.

Prijs: 84.95   (klik hier voor meer informatie